STABU Standaard bestellen

Bij de digitale update van STABU2 2019-1 hoort ook een nieuwe STABU standaard (besteksystematiekboek). De STABU Standaard is dé 446 pagina dikke fysieke uitgave van de STABU systematiek waarin de standaard technische bepalingen staan omschreven en waarin de UAV-2012 is opgenomen. De STABU Standaard wordt van toepassing verklaard in bestekken en is daarmee een contractstuk.

Toevoeging Hoofdstuk 82 HIJS- EN HEFINSTALLATIES

Met STABU update 2020-07 (Augustus 2020) is Hoofdstuk 82 HIJS- EN HEFINSTALLATIES toegevoegd aan de STABU-systematiek. De fysieke STABU Standaard (groene boek) breiden wij daarom ook uit met dit hoofdstuk en dat gebeurt in de vorm van een supplement. Naast de beschrijving van dit hoofdstuk, vindt u hierin ook een aantal afbeeldingen over het onderscheid tussen de verschillende hef- en hijsinstallaties.

Supplement ontvangen

Het supplement is net iets kleiner dan de STABU Standaard en heeft een plakstrook, zodat u deze kunt vastplakken tussen de pagina’s 334 en 335 van de STABU-Standaard 2019. Er wordt dus geen nieuwe uitgave van de STABU Standaard opgeleverd.

Heeft u wel een STABU Standaard 2019 besteld, maar geen supplement ontvangen? Neem dan contact op via het contactformulier rechtsboven op deze pagina.

  Welke versie?

  Prijzen zijn inclusief verzendkosten en exclusief 9% BTW


  Totaal versie 2019: 0,-


  Totaal versie 2012: 0,-
  Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplichte velden.

  Volg ons op LinkedIn

  Word lid van onze groeiende community voor bedrijven in de Bouw en Techniek.

  Benieuwd wie wij zijn, waar we werken, wat we doen en wie onze deelnemers en partners zijn?