Impuls digitalisering bouwindustrie

01 / 02 / 2019

Op 30 januari organiseerde Ketenstandaard de bijeenkomst “Digitalisering in de Bouwindustrie”, met Saint-Gobain, Veris, Wavin, Hibin, NVTB, Sakol en Jongeneel als mede-initiatiefnemers.

Namens de bouwgroothandel toonden Ron Kessels namens Saint-Gobain en Robert Landsman namens Veris Bouwmaterialengroep, de serviceorganisatie van Bouwcenter, Bouwpunt en Stiho, tijdens de bijeenkomst overtuigend het belang aan van kwalitatief goede productdata. Daarnaast vertelde Michan Katerbarg van Wavin hoe zij in de praktijk werken met de standaards en welke voordelen dit biedt, op zowel nationaal als internationaal niveau. Ook waren enkele PIM-partners aanwezigen om de mogelijkheden van een goed PIM-systeem te demonstreren.

Het doel van deze bijeenkomst was om fabrikanten te motiveren de ETIM Classificatie en SALES Standaard te gebruiken in de communicatie met de groothandel. We zijn blij om te horen dat fabrikanten ook daadwerkelijk de intentie hebben om met de standaards te gaan werken. Met ruim 150 aanwezigen was het een geslaagde bijeenkomst!

Klik hier voor het officiële persbericht en hier om de sheets nogmaals te bekijken.

Delen