Cursus Specificeren – STABU en KIS Systematiek

Deze eendaagse cursus, die wij twee keer per jaar organiseren, biedt u inzicht in specificeren, met uitleg over de STABU-systematiek en een link naar de KIS Systematiek . Of u nu uw kennis wilt uitbreiden of opfrissen, deze cursus is een uitgelezen kans om uw vakkennis te verrijken.

Wat u leert:

  1. Begrijpen van de KIS Systematiek: U krijgt inzicht in de voortgang en principes van de KIS systematiek;
  2. Toepassing van de STABU Systematiek: We verdiepen ons in de opbouw van de STABU systematiek, hoe u ermee kunt werken en hoe de samenhang is met de UAV2012 (bij bestekken);
  3. Praktische vaardigheden: U leert waar u op moet letten als u een specificatie leest of opstelt én hoe u de informatie kunt gebruiken in de verschillende bouw- en levensfase van bouwwerken;
  4. Actuele ontwikkelingen: We behandelen ontwikkelingen in elementenspecificaties, de koppeling met NL-SfB en praten u bij over andere specificatieproducten.

Na deze cursus kunt u meerwaarde bieden met uw vakkennis over specificeren! 

Voor Wie?

De cursus is bedoeld voor professionals die hun kennis over specificeren willen verdiepen, variërend van beginners tot gevorderden. Het aantal deelnemers is beperkt tot 5 tot 15 personen. Om een interactieve leeromgeving te garanderen, beperken we het aantal deelnemers van hetzelfde bedrijf tot maximaal drie per cursusdag.

Kosten:

  • STABU contract: €100,- (exclusief btw) per afgenomen werkplek.*
  • FPS contract: €100,- (exclusief btw) voor één deelnemer per contract.*
  • DICO en/of ETIM contract: € 245,- (exclusief btw) voor één deelnemer per contract. Daarnaast mag één extra collega per contract met 50% korting deelnemen.*
  • Niet-deelnemers van Ketenstandaard betalen het standaardtarief van €450,- (exclusief btw). Dit bedrag wordt verrekend bij de afname van een licentie binnen drie maanden na de cursusdatum.

* Extra deelnemers betalen het standaardtarief van €450,- (exclusief btw).

Aanmelden:
Bent u geïnteresseerd in deze verrijkende cursus? Meld u dan hieronder aan en vergroot uw expertise in specificeren met de KIS en STABU systematiek!

In-Company cursus op maat

Op aanvraag kunnen wij ook een In-Company cursus verzorgen afgestemd op uw behoeften. Deze zal gebaseerd op de Cursus Specificeren (KIS en STABU systematiek) en/of Cursus Contracteren (UAV, UAV GC en Bouwteam). Uw wensen worden vooraf geïnventariseerd en de cursus wordt daarop aangepast. Indien aanwezig kunnen we uw model overeenkomsten, vraagspecificaties en/of moederbestek als uitgangspunt meenemen.

Persoonlijke Aanpak:
Voordat de cursus start, inventariseren we uw specifieke wensen en behoeften. Op basis daarvan passen we het cursusprogramma aan. We kunnen ook gebruikmaken van uw modelovereenkomsten, vraagspecificaties en/of moederbestekken als uitgangspunt.

Cursuskosten:
Voor een eendaagse cursus op locatie hanteren wij een tarief van € 900,- (exclusief btw) per dag, voor maximaal 5 deelnemers.

Voorbereiding:
De voorbereidingstijd wordt vooraf besproken en in rekening gebracht tegen een uurtarief van € 100,- (exclusief btw).

Extra Deelnemers:
Voor elke extra deelnemer wordt een bedrag van € 100,- (exclusief btw) in rekening gebracht.

Reiskosten:
Deze worden berekend vanuit onze standplaats in Ede.

Optioneel:
Deelnemerskosten kunnen, indien gewenst, worden opgenomen in de offerte.

Met onze In-Company cursus garanderen wij een programma dat naadloos aansluit bij uw organisatie, versterkt door onze deskundige begeleiding en praktijkgerichte aanpak.

Aanmeldformulier

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Ik meld me graag aan voor de volgende cursusdag
Naam

Delen

Belangrijke informatie

08.05.2024 09:00 | 17:00 uur
Ketenstandaard | Horaplantsoen 16 - Ede
05.11.2024 09:00 | 17:00 uur
Ketenstandaard | Horaplantsoen 16 - Ede
Cursus Specificeren - STABU en KIS Systematiek

Volg ons op LinkedIn

Word lid van onze groeiende community voor bedrijven in de Bouw en Techniek.

Benieuwd wie wij zijn, waar we werken, wat we doen en wie onze deelnemers en partners zijn?