Bij de digitale update van STABU2 2019-1 hoort ook een nieuwe STABU standaard. De STABU-Standaard is dé 446 pagina dikke fysieke uitgave van de STABU systematiek waarin alle basis kwaliteitseisen staan omschreven waaraan een bouwwerk moet voldoen op zowel technisch als administratief gebied. De STABU-Standaard wordt voornamelijk van toepassing verklaard in projectbeschrijvingen en is daarmee een contractstuk waarover iedereen die met bestekken werkt, moet beschikken.

Toevoeging Hoofdstuk 82 HIJS- EN HEFINSTALLATIES

Met STABU update 2020-07 (Augustus 2020) is Hoofdstuk 82 HIJS- EN HEFINSTALLATIES toegevoegd aan de STABU-systematiek. De fysieke STABU-Standaard (groene boek) breiden wij daarom ook uit met dit hoofdstuk en dat gebeurt in de vorm van een supplement. Naast de beschrijving van dit hoofdstuk, vindt u hierin ook een aantal afbeeldingen over het onderscheid tussen de verschillende hef- en hijsinstallaties.

Supplement ontvangen

Het supplement is net iets kleiner dan de STABU Standaard en heeft een plakstrook, zodat u deze kunt vastplakken tussen de pagina’s 334 en 335 van de STABU-Standaard 2019. Er wordt dus geen nieuwe uitgave van de STABU-Standaard opgeleverd.

Heeft u vorig jaar de STABU standaard bij ons besteld? Dan sturen wij u automatisch het supplement toe. U kunt deze verwachten in de 2e week van januari 2021. Heeft u nog geen STABU Standaard 2019 , dan kunt u die bestellen via onderstaand formulier bestellen. Deze zal dan inclusief het supplement zijn.  

Heeft u wel een STABU Standaard 2019 besteld, maar geen supplement ontvangen? Neem dan contact op via het contactformulier rechtsboven op deze pagina.

Besteksystematiekboek bestellen

  Welke versie?

  Prijzen zijn inclusief verzendkosten en exclusief 9% BTW


  Totaal versie 2019: 0,-


  Totaal versie 2012: 0,-


  Totaal versie 2007: 0,-
  Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplichte velden.

  Heeft u vragen?
  Wij helpen u graag!

  Bel mij terug

   Word ook deelnemer

   Aanmelden

   Word lid van onze community

   Word lid van onze groeiende community voor bedrijven in de Bouw en Installatie

   Ga naar LinkedIn