Voorlichtingsbijeenkomst e-factureren

28 / 02 / 2019
Foto e-factureren

Per 18 april 2019 zijn partijen die diensten leveren aan overheidsinstanties, verplicht om e-facturen te versturen en ontvangen. Daarom organiseerden wij op 27 februari een voorlichtingsbijeenkomst over e-factureren voor bouwbedrijven, installateurs en onderhoudsbedrijven die diensten leveren aan overheden. Wat wordt er nu precies van hen verwacht en wat zijn de mogelijkheden?

Erik van Koeveringe is adviseur e-factureren bij PIANOo Expertisecentrum Aanbesteden, het programmabureau e-factureren. Zij ondersteunen decentrale overheden, alle andere aanbestedende diensten en speciale sector organisaties bij de implementatie van e-factureren. Hij lichtte toe wat er precies verwacht wordt van leveranciers van aanbestedende organisaties.

Luuk d’Hooghe, adviseur standaardisatie bij Ketenstandaard, liet onder andere zien hoe de SALES XML-factuur en de UBL-factuur zich tot elkaar verhouden. Ook Dennis Tsin van UnifiedPost was aanwezig om toe te lichten hoe je via UPconstruct eenvoudig SALES XML-facturen kunt omzetten naar een UBL-factuur die voldoet aan de eisen van de overheid.

Kon u niet aanwezig zijn, en wilt u de getoonde presentaties ontvangen? Stuur dan een mail naar lt@ketenstandaard.nl.


Meer informatie:

Delen

Volg ons op LinkedIn

Word lid van onze groeiende community voor bedrijven in de Bouw en Techniek.

Benieuwd wie wij zijn, waar we werken, wat we doen en wie onze deelnemers en partners zijn?