Vervolg Kick-off ETIM Meet-Up

10 / 06 / 2021

Er is een mooie verzameling van onderwerpen opgehaald voor de vervolgsessies. De eerstvolgende ETIM Meet-Up is op donderdag 8 juli van 15.30-17.00 uur en gaat in op de business case voor ETIM en PIM.

Vorige week donderdag vond de allereerste ETIM Meet-Up plaats: een interactieve sessie over PIM en ETIM. De eerste in een reeks die wij samen organiseerden met één van onze partners, Squadra. 

De anderhalf uur durende sessie was een kick-off om kennis te maken met PIM & ETIM én om inzicht te krijgen waarde behoefte van de deelnemende bedrijven lag  op het gebied van deze onderwerpen. 

ETIM

Uit inventarisatie onder de aanwezigen – een mooie mix van bedrijven uit zowel de bouw als de installatiewereld – bleek dat een groot deel de ETIM standaard gebruikt op verzoek van de klant en/of de standaard al gebruikt als basis voor de bedrijfsprocessen en de communicatie met de klanten.  Daarnaast was er ook een deel die er nu nog niet zo veel mee doet, maar het belang ervan zeker inziet voor de nabije toekomst. 

PIM

Op het gebied van PIM lijkt de allergrootste uitdaging dat productinformatie overal binnen het bedrijf correct en hetzelfde is. Ook het voldoen aan de grote variatie aan productinformatie-wensen van klanten, vraagt om veel inspanning. 

Volgende sessie: Business Case ETIM en PIM

Er is een mooie verzameling van onderwerpen opgehaald voor de vervolgsessies. De eerstvolgende ETIM Meet-Up is op donderdag 8 juli van 15.30-17.00 uur en gaat in op de business case voor ETIM en PIM.  Inschrijven voor deze sessie kan via onderstaande link.


Kick-off voor IT-partners en Serviceproviders

Voor software- en implementatiepartners wordt op 29 juni 2021 een aparte kick-off georganiseerd, omdat de informatiebehoeften voor deze groep net iets anders ligt. Aanmelden voor deze kick-off kan via onderstaande link

Delen