STABU2 Web Catalogus

20 / 09 / 2019

Zoals eerder deze week aangegeven in onze nieuwsbrief over de STABU2 update, zullen wij ook geregeld de verantwoording publiceren. Een volledig overzicht van de hoofdstukken en paragrafen kunt u downloaden via Mijn Ketenstandaard.

Verantwoording

Bij de STABU2 Web Catalogus van 18 september 2019 hoort deze verantwoording van wijzigingen, met als bijlage een vergelijkingstabel op paragraafniveau.

Wijzigingen in Hoofdstuk 01 worden binnenkort verder verwerkt en afzonderlijk verantwoord door de Projectgroep 01 “Aanvullende Administratieve Bepalingen”.

Voorbeeldbestek

Ook het voorbeeldbestek woning is bijgewerkt met de nieuwe STABU2 Web Catalogus en beschikbaar in de volgende bestandsformaten:

KUBUS Spexx 5.1

Licentiehouders die gebruik maken van de besteksoftware KUBUS Spexx 5.1, kunnen het gebruik van de web catalogus instellen via menu “Extra/opties”, tabblad: bestanden.

Catalogus kiezen

Selecteer  bij “Diverse bronnen” voor “Werksoorten codering” en klik op de pijl naast Wijzigen.
Met het selecteren van de online catalogus, vraagt KUBUS Spexx 5.1 om een Toegangscode in te vullen .

Token invullen

Toegangscode aanmaken:

Deze toegangscode (token) kan opgevraagd worden door in te loggen op Mijn Ketenstandaard. Na inloggen op Mijn Ketenstandaard, vind u in de linkerbalk onder ‘Mijn standaarden’ een STABU knop.
Daarna klikt u op de knop ‘Open’.

Daar vind u uw STABU licentie. Klik daarop en kies bij ‘Softwarehouse’ voor KUBUS BV en klik op ‘Toevoegen’

Daarna verschijnt het Token, dit kunt u invoeren in KUBUS Spexx.

Delen