Semantic Treehouse voor SALES

10 / 10 / 2019

1 Omgeving, 1 overzichtelijke structuur, 1 Community voor de SALES Standaard. 

Vanaf nu kunnen SALES deelnemers in 1 omgeving de standaard bekijken, change requests indienen en berichten valideren.

Semantic Treehouse is een tool die de publicatie, het onderhoud en het beheer van datamodellen ondersteunt en die veel functionaliteiten heeft.

Deze nieuwe omgeving geeft zowel Ketenstandaard als de gebruikers de mogelijkheid om de standaard te benaderen op één plek (single-point of truth).  Mede dankzij de ingebouwde community kunnen we samen nog sneller en effectiever innoveren.

Benieuwd? : https://ketenstandaard.semantic-treehouse.nl

Let even op als u inlogt , want zodra u inlogt bent u al een meteen “user”. Doet u dit met het bij ons bekende zakelijke emailadres, dan wordt het automatisch omgezet naar “lid” en heeft u per direct de juiste rechten in de omgeving. Een onbekend bedrijfsdomein of een gmail- adres zal handmatig door ons gecontroleerd moeten worden.

Inloggen kan dus via LinkedIn als uw account gekoppeld is aan uw zakelijke emailadres. Als u inlogt via uw persoonlijke google account, dan kunt u tijdens het inloggen ervoor kiezen om uw zakelijke email te koppelen aan uw google account. Geen linkedIn of Google account? Neem dan contact met ons op via 088-1500-800

Sneakpreview of Semantic Tree House

Sneakpreview: Links in de balk het factuurbericht 005 en rechts de uitleg van het geselecteerde veld BuyersOrderNumber

Delen