Samenwerking Ketenstandaard en Aspectibus

28 / 01 / 2020

Ketenstandaard en Aspectibus (Academie voor Specificeren en trainingen in de B&U Sector) hebben elkaar gevonden in een samenwerking, waarin Aspectibus, vanuit haar kennis en ervaring,  invulling gaat geven aan de STABU-cursussen.

Netwerk

Uitgangspunt is dat door deze samenwerking het aantal cursisten sterk zal groeien, onder meer omdat Ketenstandaard – als onafhankelijke neutrale partij -toegang heeft tot de kanalen van belangrijke stakeholders om de doelgroepen te benaderen en de cursussen te positioneren in samenhang met andere ontwikkelingen rondom haar andere activiteiten.

In deze samenwerking kunnen Ketenstandaard en Aspectibus elkaar zeker versterken.

Cursussen

Rien Wabeke: “Ketenstandaard wil cursussen aanbieden aan de markt om het gebruik van STABU te bevorderen en het beroep van bouwspecificatiedeskundige te professionaliseren. Vanuit dit vertrekpunt en de komende ontwikkelingen onder meer op het vlak van bouwwerkdossier en BIM en de afstemming met de andere standaarden die Ketenstandaard direct of indirect in beheer heeft kan dit aanbod worden uitgebreid”

STABU opleidingen

Henny Miltenburg:  “Ik heb als voormalig hoofd opleidingen van STABU veel kennis en ervaring in het geven van STABU opleidingen en doe dit sinds mijn vertrek bij STABU inmiddels ruim 5 jaar vanuit mijn eigen bedrijf Aspectibus. Ik verheug mij op deze vernieuwde samenwerking”.

Cursusrooster

Dinsdag 10 maart 2020 (week 11)STABU-bestekssystematiek
Dinsdag 28 april 2020 (week 18)STABU-bestekken lezen
Dinsdag 9 juni 2020 (week 24)STABU-bestekssystematiek
Dinsdag 29 september 2020 (week 40)STABU-bestekken lezen
Dinsdag 10 november 2020 (week 46)STABU-bestekssystematiek

Aanmelden

Het aanmelden voor een cursus vindt vooralsnog plaats d.m.v. het versturen van een email naar info@stabu.nl

Delen