Release ETIM 9.0

20 / 09 / 2022

De afgelopen maanden zijn er bij ETIM International ongeveer 1.300 wijzigingen (RFC’s) ingediend. Alle wijzigingen zijn zoveel mogelijk verwerkt in ETIM 9.0.

Op 1 november gaat ETIM 9.0 live! Vanwege deze nieuwe release is de ETIM beheeromgeving sinds 31 juli 2022 op slot en kunnen er geen wijzigingsverzoeken meer ingediend worden. Dit stelt ETIM International in de gelegenheid alle openstaande aanvragen te verwerken vóór 1 november.

ETIM 9.0

De afgelopen maanden zijn er bij ETIM International ongeveer 1.300 wijzigingen (RFC’s) ingediend. Alle wijzigingen zijn zoveel mogelijk verwerkt in ETIM 9.0. Na een wijzigingsvoorstel in een bepaalde klasse, ontvangen deelnemers een e-mail hierover.

Deelnemers kunnen commentaar of aanvullingen geven op wijzigingsvoorstellen. Dit kan door een opmerking bij de RFC te plaatsen. Lees ook Opmerkingen plaatsen bij RFC’s in discussieperiode – Ketenstandaard/

Favoriet aanmaken

Door het aanmaken van favorieten, is eenvoudig te zien voor welke klassen wijzigingen gelden. Volg na het inloggen onderstaande stappen voor het aanmaken van een favoriet:

  • Zoek de klasse op in de classification management tool;
  • Selecteer de laatste klasse-versie (in dit geval versie 3);
  • Klik op de knop ‘Favourite’ die linksonder verschijnt;
  • Daarna is deze klasse toegevoegd aan de favorietenlijst.

Delen