Opmerkingen plaatsen bij RFC’s in discussieperiode

05 / 07 / 2022

Het opzetten van RFC’s wordt met vele partijen en lokale en internationale ETIM organisaties zorgvuldig besproken en afgewogen.

Als voor ETIM klassen wijzigingsvoorstellen, c.q. RFC’s (Requests for change) worden ingediend, dan betekent dat, dat bij goedkeuring, er ook veranderingen zijn. Het zou dus ook kunnen betekenen dat een kenmerk wordt verwijderd, ook als dit voor een aantal bedrijven een belangrijk kenmerk is.

Brede afstemming

Het opzetten van RFC’s wordt met vele partijen en lokale en internationale ETIM organisaties zorgvuldig besproken en afgewogen. De discussieperiode helpt hierbij om alle gebruikers de gelegenheid te geven om RFC log is te vinden in de geelgekleurde RFC in de klasse.

Viewer Account

Als u deelnemer bent van ETIM Nederland, kunt u via etim@ketenstandaard.nl een Viewer account aanvragen voor CMT (classification management tool). Dit account geeft u de mogelijkheid om favorieten aan te maken van de door u gebruikte ETIM klassen. Op die manier wordt u ook op de hoogte gehouden van nieuwe ETIM klassen en aanpassingen in uw favoriete klassen.

Delen

Volg ons op LinkedIn

Word lid van onze groeiende community voor bedrijven in de Bouw en Techniek.

Benieuwd wie wij zijn, waar we werken, wat we doen en wie onze deelnemers en partners zijn?