Nieuwe bestuursleden Ketenstandaard Bouw en Techniek

13 / 09 / 2023

Ketenstandaard verwelkomt drie nieuwe bestuursleden: Jurgen de Ruiter, Nanne Batelaan en Kevin Kok

Op 12 september zijn Jurgen de Ruiter, Nanne Batelaan en Kevin Kok officieel benoemd als nieuwe bestuursleden bij Ketenstandaard Bouw en Techniek. Jurgen de Ruiter (Parteon) is voorzitter van VERA en is voorgedragen als vertegenwoordiger van de woningcorporaties. Nanne Batelaan (De Stiho Groep) is door HIBIN voorgedragen als vertegenwoordiger van de bouwtoelevering. Kevin Kok (Schoots Architecten) is door BNA en NLIngenieurs voorgedragen als vertegenwoordiger van de adviseurs.

Duurzame gebouwde omgeving

We heten Jurgen, Nanne en Kevin van harte welkom en we kijken uit naar een plezierige samenwerking. Met de deskundigheid van deze nieuwe bestuurders en die van de bestaande bestuursleden zetten we ons vanuit Ketenstandaard de komende jaren vol energie in voor onze missie om als onafhankelijke regisseur een concrete bijdrage te leveren aan het efficiënter en duurzamer maken van de gebouwde omgeving.   

Stappen naar efficiëntere samenwerking

Jurgen, Nanne en Kevin volgen respectievelijk Arjan van Wingerden, Ron Kessels en Wilma Visser op. Arjan is veertien jaar bestuurslid geweest van Ketenstandaard en haar voorgangers, Ron is zes jaar bestuurslid geweest en Wilma elf jaar. We bedanken de vertrekkende bestuurders voor hun enthousiasme en waardevolle adviezen die we jarenlang mochten ontvangen. Met hun inzet hebben ze geholpen belangrijke stappen te zetten naar een efficiëntere samenwerking bij het realiseren en onderhouden van infrastructuur en vastgoed.

Ketenstandaard Bouw en Techniek

Ketenstandaard richt zich op alle betrokkenen bij het realiseren van de gebouwde omgeving: opdrachtgevers, architecten, ingenieurs, adviseurs, bouwbedrijven, groothandelaren en fabrikanten.   Vanuit een onafhankelijke positie neemt Ketenstandaard de regie bij het ontwikkelen en beheren van de standaarden: STABU, ETIM, DICO, NL-SfB, GS1. Deze neutrale standaarden voldoen aan wet- en regelgeving en worden vanuit één loket ontsloten voor de gebruiker. Ketenstandaard spant zich ook in voor internationale aansluiting van de standaarden.

Op de foto het volledige bestuur van Ketenstandaard, vlnr: Antonio Navarrete, Rien Wabeke (directeur Ketenstandaard), Nanne Batelaan, Peter Koenders, Kevin Kok, Jurgen de Ruiter, Frans Spijkers.

Delen

Volg ons op LinkedIn

Word lid van onze groeiende community voor bedrijven in de Bouw en Techniek.

Benieuwd wie wij zijn, waar we werken, wat we doen en wie onze deelnemers en partners zijn?