Mijn Ketenstandaard

09 / 02 / 2022

Mijn Ketenstandaard vervangt de voormalige deelnemersomgeving voor ETIM en DICO, én mijnstabu voor STABU licentiehouders. ​

Begin februari is onze nieuwe online deelnemersomgeving Mijn Ketenstandaard live gegaan. Dat betekent voor onze deelnemers en partners dat ze vanaf nu via één login informatie inzake onze standaarden kunnen raadplegen en beheren. Mijn Ketenstandaard vervangt de voormalige deelnemersomgeving voor ETIM en DICO, én mijnstabu voor STABU licentiehouders. ​

Abonnementen

In Mijn Ketenstandaard staan alle documenten, links, downloads en brochures die horen bij de specifieke standaard(en) waarop de gebruikers geabonneerd zijn. STABU licentiehouders kunnen hier ook de tokens terugvinden die gebruikt worden in de software van de STABU softwarehuizen.

Bedrijfsprofiel

Het is nu ook mogelijk voor onze deelnemers en partners om een bedrijfsprofiel met logo en sfeerbeeld toe te voegen in Mijn Ketenstandaard wat real-time wordt doorgezet naar een eigen bedrijfspagina in het deelnemersgedeelte van onze website.

De eerste profielen zijn al aangevuld. Zorg ervoor dat ook uw bedrijfsprofiel compleet is!

Inloggen

Inloggen kan via mijn.ketenstandaard.nl. Alleen geregistreerde gebruikers hebben toegang tot mijn Ketenstandaard. Nog geen toegang? Neem dan contact op met de verantwoordelijke voor de standaard binnen uw eigen organisatie. Deze staat vermeld op uw bedrijfspagina op onze website en heeft de rechten om gebruikers toe te voegen aan Mijn Ketenstandaard.

Delen

Volg ons op LinkedIn

Word lid van onze groeiende community voor bedrijven in de Bouw en Techniek.

Benieuwd wie wij zijn, waar we werken, wat we doen en wie onze deelnemers en partners zijn?