Ketenstandaard Congres verplaatst naar 18 maart 2021

24 / 03 / 2020

Net toen we klaar waren met het programma en de registratiewebsite voor het Ketenstandaard Congres 2020, brak het corona virus in alle heftigheid uit met verregaande gevolgen voor iedereen.

28 mei lijkt nog ver weg, maar is ook best dichtbij. Omdat niemand een glazen bol heeft en weet hoe lang deze crisissituatie kan duren, hebben wij het moeilijke besluit genomen om het Congres uit te stellen.

Keuzestress
Het zou voor de hand liggen om het Congres te verplaatsen naar de tweede helft van dit jaar, maar dat hebben we niet gedaan, omdat we zien dat heel veel evenementen al naar die periode verzet worden. Het zou jammer zijn voor u en voor ons als u hierdoor een te drukke agenda heeft en niet aanwezig zou kunnen zijn bij de bijeenkomst van uw keuze.

Nieuwe datum
Daarom hebben wij ervoor gekozen om het Ketenstandaard Congres te verplaatsen naar 

DONDERDAG 18 MAART 2021

Zet deze datum nu alvast in uw agenda!

De locatie en de opzet van het programma blijven onveranderd. Inhoudelijk zullen we uiteraard de details finetunen en updaten, zodat deze weer passen bij de thema’s die er op dat moment spelen.

Focus sessies
Het is wel onze intentie om na de zomervakantie focus sessies te organiseren voor kleinere groepen waarin wij specifieke onderwerpen aan bod laten komen.
Wij horen graag van u over welke aan onze standaarden gerelateerde thema’s u graag meer wilt te weten komen.

Voor nu willen we u bedanken voor de interesse die u reeds getoond heeft. Wij hopen u gauw weer te ontmoeten. 

Zorg goed voor uzelf en elkaar!

Delen

Volg ons op LinkedIn

Word lid van onze groeiende community voor bedrijven in de Bouw en Techniek.

Benieuwd wie wij zijn, waar we werken, wat we doen en wie onze deelnemers en partners zijn?