Implementatie, voorbeeldberichten en codelijsten SALES005

In oktober 2018 is de nieuwste versie van de SALES Standaard gepubliceerd: de SALES005. Hier vindt u een verzameling van de laatste updates over de implementatie, voorbeeldberichten en codelijsten.

 • 05 / 03 / 2019

Implementatie SALES005

Onderstaande deelnemers zijn al druk bezig met het implementeren van de SALES005. Klik op het logo om hun profiel te bekijken.

Laat het ons vooral weten als uw organisatie ook bezig is met het implementeren van de SALES005; dan nemen we dit op in de volgende nieuwsbrief.

Voorbeeldberichten

We hebben enkele voorbeeldberichten voor de SALES005 ontwikkeld; deze berichten kunt u inlezen in uw software. Als dit goed gaat – dat wil zeggen: u krijgt geen foutmeldingen, betekent dat de implementatie van de SALES005 goed verloopt.

U kunt de berichten vinden achter de inlog op onze website. Als u nog geen inloggegevens hebt, kunt u deze aanvragen via info@ketenstandaard.nl.

Codelijsten

Nieuw in de SALES005 zijn de externe codelijsten. De codes staan niet meer in de bericht-XSD gedefinieerd, maar worden in een externe codelijst beschreven. Het extern maken van de codelijsten zorgt ervoor dat de standaard flexibeler wordt met betrekking tot wijzigingen. In de attributenlijst wordt de verwijzing naar de te gebruiken codesubset gemaakt. De codelijst kan aan verandering onderhevig zijn, de meest actuele codelijst is leidend en staat gepubliceerd op de website. Het is belangrijk om bij de implementatie van de SALES005 met veranderingen in de externe codelijsten rekening te houden.

U vindt de codelijsten onder downloads.

Heeft u vragen?
Wij helpen u graag!

Bel mij terug

  Word ook deelnemer

  Aanmelden

  Word lid van onze community

  Word lid van onze groeiende community voor bedrijven in de Bouw en Installatie

  Ga naar LinkedIn