DICO, gebruik hem goed!

01 / 10 / 2021

Voor het gebruik van de DICO Standaard is al sinds jaar en dag een licentie nodig. Alleen dan is het toegestaan om DICO berichten uit te wisselen.

Vanuit Ketenstandaard zijn wij al bijna 20 jaar verantwoordelijk voor het beheer van de DICO Standaard voor Bouw en Techniek sector. De markt kan grote voordelen behalen als juist gebruik wordt gemaakt van de standaard.

Licentie

Voor het gebruik van de DICO Standaard is al sinds jaar en dag een licentie nodig. Alleen dan is het toegestaan om DICO berichten uit te wisselen. Op deze manier blijft het beheer en ontwikkeling van DICO op peil. En hier profiteert de hele markt uiteindelijk weer van. Vanuit Ketenstandaard blijven we hier aandacht voor vragen.

Zegge het voort: hoe meer gebruikers, hoe meer standaard

Onze relatiemanagers dragen deze boodschap uit aan nieuwe deelnemers , maar ook aan softwarepartijen die nieuwe deelnemers faciliteren door DICO beschikbaar te stellen aan de gebruikers van de software. Hoe meer gebruikers hoe meer standaard zou je zelfs kunnen zeggen.

“De softwarepartners zijn onze ambassadeurs in de markt en onze deelnemers de gebruikers van onze standaarden, de ervaringsdeskundigen uit de praktijk.”

Het relatiebeheer team van Ketenstandaard bestaat momenteel uit 4 medewerkers. Gert Koutstaal, Sandra Hoogkamer, Rob Noordberger en Mario Renes.

Delen