Code “LPP” toegevoegd aan codelijst SALES005

28 / 03 / 2019

Tijdens implementatie van de SALES005 is aan het licht gekomen, dat het in de bijlage van een bericht niet duidelijk te maken is wanneer een URL een deeplink naar de productpagina betreft. Deze functie van de URL wordt in de voorgaande versies van het SALES Artikelbestand en SALES Productbericht veel gebruikt. 

Voor leveranciers is de link naar de productpagina aangeven een belangrijke functie. Door van het toevoegen van de code “LPP – Link naar Product Pagina” voegen we deze functionaliteit toe aan de SALES005.

Om deze wijziging mogelijk te maken, is de XSD van de codelijst geüpdatet en de documentatie van de codelijst aangepast. Tevens zijn de attributenlijsten van álle berichten waarin de bijlagestructuur is opgenomen aangepast. Deze zijn nu te downloaden van onze site zodat de codelijst in de software geüpdatet kan worden.

U heeft inloggegevens nodig om deze documenten te kunnen downloaden. Deze kunt u aanvragen bij de hoofdcontactpersoon van uw organisatie of via info@ketenstandaard.nl.

Klik hier om naar de downloads te gaan.

Heeft u nog vragen? Laat het weten via info@ketenstandaard.nl of bel naar 088-1500-800.

Delen