Activiteiten voor STABU gebruikers en fabrikanten

14 / 02 / 2022

Speciaal voor STABU gebruikers en fabrikanten hebben we tot de zomervakantie de volgende cursussen en informatiebijeenkomsten gepland.

Update 11 mei 2022

Het is erg belangrijk dat onze deelnemers altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen rondom onze standaarden en we helpen ze dan ook graag met het vergaren van nieuwe kennis. Daarom organiseren wij het hele jaar door cursussen en bijeenkomsten waarin we dieper ingaan op verschillende onderwerpen. Speciaal voor STABU gebruikers en fabrikanten hebben we tot de zomervakantie alvast de volgende activiteiten gepland. Houd onze agenda in de gaten voor updates en aanvullingen.

Fabrikanteninloop – 2 juni 2022

Ben je fabrikant, al dan niet reeds deelnemer van Ketenstandaard, en ben je benieuwd naar of heb je vragen over STABU, ETIM, DICO of Fabrikantgebonden Product Specificaties? Kom dan naar één van onze Fabrikanteninloop ochtenden.

Cursus STABU Besteksystematiek (Lezen) – 8 juni 2022

Deze cursus is voor iedereen die in zijn of haar dagelijkse functie in het bouwproces te maken heeft met het lezen van STABU bestekken.

UAV en Wkb – 14 juni 2022

Een cursus waarin we we dieper ingaan op de Uniforme Algemene Voorwaarden (UAV) en de laatste stand van zaken omtrent de wijzigingen vanuit de Wet Kwaliteitsborging (Wkb) en welke impact deze hebben op de Algemene Voorwaarden.

STABU Gebruikers Rendez-Vous – 21 juni 2022

(Exclusief  voor deelnemers van Ketenstandaard)

Een middag waarin wij STABU deelnemers informeren over de huidige en toekomstige ontwikkelingen rondom de STABU Systematiek.

Delen