Fusie Stichting Stabu met Ketenstandaard Bouw en Installatie

U bent naar deze site doorverwezen via de door u geopende webpagina op stabu.org.

Waarom?

Sinds 1 juli 2020 is Stichting STABU gefuseerd met Stichting Ketenstandaard Bouw en Installatie en gaan wij samen verder als Ketenstandaard Bouw en Techniek.

Door deze fusie is er één sterke organisatie in de bouw- en technieksector ontstaan voor de ontwikkeling, beheer en promotie van de STABU Besteksystematiek, de ETIM Standaard en NL/SfB voor Classificatie, de DICO Standaard voor Communicatie, GS1 Standaard voor Identificatie, NL/SfB en de Fabrikantgebonden Productspecificaties. Hierdoor kan er beter en efficiënter worden ingespeeld op versnelling van de digitalisering in de hele bouwkolom.

Lees meer over de fusie

Wat verandert er voor u?

Bent u licentiehouder van STABU, dan kunt u vanaf heden inloggen vanaf deze website. Rechtsboven in beeld kunt u klikken op het Deelnemers login icoon en wordt u doorverwezen naar de nieuwe gemeenschappelijk omgeving Mijn Ketenstandaard .

Eerste keer inloggen:

  • Ga naar mijn.ketenstandaard.nl
  • U kunt inloggen met het e-mailadres waarop u eerder inlogde
  • Optie 1: Als dit e-mailadres is gekoppeld aan een Microsoft account of een Google account, gebruik dan één van de twee daarvoor bedoelde buttons. U hoeft dan geen extra wachtwoord meer aan te maken en te onthouden.
  • Optie 2: Is dit e-mailadres niet gekoppeld aan een Microsoft of Google account, maak dan een nieuw account en wachtwoord aan.

Mocht u onverhoopt geen toegang hebben, dan kunt u contact opnemen met de verantwoordelijke voor de standaard binnen uw organisatie. Deze staat vermeld op uw bedrijfspagina op onze website en heeft rechten om u als gebruiker van Mijn Ketenstandaard toe te voegen.

Als u dan nog problemen zou ondervinden met inloggen, neem dan contact met ons op via info@ketenstandaard.nl. Wij helpen u graag verder.