Ochtend Aanmelden
  10.00 uur Opening/welkom
  10.05 uur Informatiesessie Ketenstandaard Bouw en Techniek. Introductie DICO: hoe kan de DICO standaard je helpen om gestructureerd en veilig gegevens uit te wisselen met afnemers en leveranciers?
  10.25 uur Praktijksessie 1 Icreative. De P2P processen en het voordeel van digitale bestanden: van het plaatsen van een (digitale) order tot het verwerken van de factuur.
  11.10 uur Praktijksessie 2 KC Nederland, Koenraads en Rutten. CIM Robotic PDF Document Recognition: kostendacturen, handelsfacturen en projectfacturen verwerken tot DICO XML.
  11.55 uur Praktijksessie 3 SRC en Kingspan-Unidek. EDI uitwisseling: optimalisatie Order 2 Cash.
  12.40 uur Afsluiting ochtend, inleiding middag

  Middagpauze : 12.45 uur - 13.30 uur

  Aanmelden
  13.30 uur Welkom
  13.35 uur Informatiesessie Ketenstandaard Bouw en Techniek. Introductie DICO: hoe kan de DICO standaard je helpen om gestructureerd en veilig gegevens uit te wisselen met afnemers en leveranciers?
  13.55 uur Praktijksessie 4 Syntess. Syntess Atrium DICO koppeling: het gebruik van de DICO standaard voor gegevensuitwisseling van werkbonnen voor regiewerk en/of onderhoudswerk tussen opdrachtgever en installateur.
  14.40 uur Praktijksessie 5 Unified Post. Sectorbrede oplossingen voor e-facturatie, e-ordering en e-orderbevesting geschikt voor verzenders én ontvangers en voor groot en klein.
  15.25 uur Praktijksessie 6 Whitevision.E-facturen via DICO-standaard onderdeel maken van je totale inkomende factuurverwerking proces.
  16.10 uur Afsluiting

  Heeft u vragen?
  Wij helpen u graag!

  Bel mij terug

   Word ook deelnemer

   Aanmelden

   Word lid van onze community

   Word lid van onze groeiende community voor bedrijven in de Bouw en Installatie

   Ga naar LinkedIn