ETIM deelnemer worden

ETIM is een open standaard. Word deelnemer als u inspraak wilt hebben. Als fabrikant kunt u dan bijvoorbeeld kenmerken, die belangrijk zijn voor de vindbaarheid van uw product, toevoegen aan de classificatie.

U krijgt invloed op de ontwikkeling, het onderhoud en het beheer van de classificatie van uw producten.

U kunt gebruik maken van ETIM UP

ETIM UP is een classificatietool waarmee gegevens makkelijk van een oude naar een nieuwere versie van ETIM kunnen worden omgezet. De tool is met name bedoeld voor fabrikanten, de partijen die de geclassificeerde data aanleveren.

U krijgt een vermelding op de website met de mogelijkheid tot het weergeven van al uw vestigingen.

Iedere deelnemer krijgt een profiel op onze website. Daar kunt u aangeven welke versie van ETIM u ondersteunt; zo verhoogt u uw vindbaarheid. Via de zoekmachine ziet u wie er al deelnemer zijn.

Dit krijgt u

U krijgt toegang tot deelnemersbijeenkomsten

Wij organiseren regionaal bijeenkomsten voor deelnemers . Die kunnen gaan over de standaard of over nieuwe toepassingen of ontwikkelingen, die voor u van belang zijn. Op deze bijeenkomsten ontmoet u  collega’s, met wie u ervaringen kunt delen, en leveranciers/afnemers uit de regio, met wie u mogelijk zakendoet.

U ontvangt geregeld nieuwsbrieven met informatie over belangrijke ontwikkelingen en klantcases. Hiermee blijft u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. U mag zelf ook onderwerpen aanleveren en suggesties doen voor de nieuwsbrief.

U krijgt toegang tot het besloten deel van de website

Iedere deelnemer krijgt een inlogcode die toegang geeft tot het besloten deel van de site. Daar staan alle bestanden en documentatie die u nodig heeft om gebruik te maken van ETIM, waaronder gebruikersregels en implementatiehandleidingen.