Verwerker

Wat kan Ketenstandaard voor u betekenen?

  • Snel bestellen
  • Geen papier meer

Als verwerker kunt u de standaarden op verschillende manier nodig hebben. Bent u verwerker en schrijft u ook zelf het bestek, dan maakt en bewerkt u met de STABU systematiek snel en efficiënt projectbestekken en gebouwdossiers. Daarnaast heeft u dankzij de Fabrikantgebonden Product Specificaties (FPS) actuele productspecificaties direct beschikbaar voor praktische uitwerking. Alle data uit de STABU-systematiek is geschikt om toe te passen in BIM.

Door onze nauwe samenwerking met fabrikanten bieden wij u makkelijk specifieke informatie  die voor u en uw doelgroep van belang  zijn, zoals  CAD-bestanden, KOMO- en andere certificaten, garantieverklaringen, DoP’s, verwerkingsvoorschriften of instructiefilms.

Ketenstandaard is altijd op de hoogte van wet- en regelgeving, nieuwe ontwikkelingen en technische innovaties, hierdoor houden  wij de data up-to-date.

Bent u installateur of een bouwbedrijf, dan is het van groot belang dat data geclassificeerd volgens ETIM beschikbaar wordt aangeleverd. Deze data kan vervolgens gebruikt worden door de gehele keten. Zo is de juiste informatie voor de gehele levenscyclus van technische producten beschikbaar en wordt het bestelproces vergemakkelijkt.

Met de DICO Standaard wisselt u, software onafhankelijk, automatisch en foutloos elektronische informatie uit (denk hierbij aan orders) met fabrikanten, groothandels, bouw-, onderhouds- en installatiebedrijven en woningcorporaties.

Misschien ook interessant voor uw organisatie?

  • ETIM
  • STABU
  • NL/SfB