Opdrachtgever

Wat kan Ketenstandaard voor u betekenen?

  • Risicomanagement
  • Inzicht in vraag en antwoord
  • Communicatie met andere partijen in het proces

Voor opdrachtgevers betekent Ketenstandaard risicomanagement! In de projectspecificatie is vastgelegd wat binnen het project gerealiseerd dient te worden, en met welke kwaliteit. Als dit wordt gebruikt voor het contract is dit het toetsdocument of wordt voldaan aan de opdracht. 

Wordt de specificatie gebruikt als onderdeel van een contract wat in een eerdere fase is gesloten dient het als (technische) uitwerking op basis waarvan getoetst kan worden.  

Voor u als opdrachtgever is het fijn wanneer een bestek op een gestandaardiseerde manier wordt opgeleverd; dit maakt het uitwisselen van de informatie veel praktischer.

Doordat Ketenstandaard altijd op de hoogte is van wet- en regelgeving, nieuwe ontwikkelingen en technische innovaties, zijn wij in staat om de data up-to-date te houden. Contracteren of specificeren: de STABU-besteksystematiek is wat u nodig heeft.

Met de DICO Standaard kunt u software onafhankelijk automatisch en foutloos elektronische informatie uitwisselen (denk hierbij aan onderhoudsopdrachten) met  fabrikanten, groothandels, bouw-, onderhouds- en installatiebedrijven. 


Misschien ook interessant voor uw organisatie?

  • DICO
  • NL/SfB

Volg ons op LinkedIn

Word lid van onze groeiende community voor bedrijven in de Bouw en Techniek.

Benieuwd wie wij zijn, waar we werken, wat we doen en wie onze deelnemers en partners zijn?