Met onze GLN tool kunt u GLN’s van deelnemers van Ketenstandaard opzoeken.

Global Local Number

In DICO Berichten wordt gebruik gemaakt van GLN’s (Global Local Number). Ketenstandaard beheert, namens GS1, alle GLN codes voor de Nederlandse Bouw en Techniek sector. Deze nummers, die partijen en/of locaties identificeren, zijn verplicht in de DICO Standaard.

De GLN-Tool maakt het nu mogelijk op te zoeken welke GLN bij welke partij of locatie hoort.

Ontbrekende GLN

Als uw zoekopdracht geen resultaat oplevert, dan betekent dat niet meteen dat het nummer niet bestaat, maar wel dat het in ieder geval niet bekend is bij ons. De desbetreffende partij is dan waarschijnlijk nog geen deelnemer bij Ketenstandaard.

Bent u wel deelnemer en kunt u niet al uw GLN in de tool terugvinden en maakt u wel gebruik van één of meerder GLN’s,  geef het dan alstublieft aan ons door, dan kunnen we de tool zo volledig mogelijk maken.  

Eigen beheer

In de toekomst zal deze tool nog gefinetuned worden, zodat deelnemers van Ketenstandaard zelf hun GLN’s kunnen beheren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan adreswijzigingen. Een andere feature die nog toegevoegd gaat worden is een API koppeling. Zodat bijvoorbeeld een GLN middels een request en response call opgevraagd kan worden.

Heeft u vragen?
Wij helpen u graag!

Bel mij terug

    Word ook deelnemer

    Aanmelden

    Word lid van onze community

    Word lid van onze groeiende community voor bedrijven in de Bouw en Installatie

    Ga naar LinkedIn