Productbericht

Productbericht

Met het productbericht kunnen producenten uitgebreide productinformatie beschikbaar stellen aan klanten al dan niet via een datapool.

Productbericht in Semantic Treehouse


Artikelbericht

Artikelbericht

De DICO Standaard biedt leveranciers de mogelijkheid om artikelgegevens, die voorzien zijn van een wereldwijd unieke GS1 code om producten en artikelen te identificeren, digitaal beschikbaar te stellen. Deze artikelgegevens zijn automatisch te verwerken in uw database als de DICO Standaard wordt ondersteund. De artikelgegevens kunnen onder meer omschrijvingen, levertijden, omrekenfactoren naar andere eenheden, verpakkings- en logistieke informatie, brutoprijzen, afgesproken kortingen en een deeplink naar de productinformatie op de website van de leverancier bevatten. Dit geldt voor de standaardprijzen. Projectprijzen worden apart vastgelegd.

Artikelbericht in Semantic Treehouse


Conditiebericht

Conditiebericht

Het conditiebericht biedt leveranciers de mogelijkheid om in de artikel- en productbestanden alleen brutoprijzen mee te geven al of niet via een datapool. Met het conditiebericht kunnen bilateraal de prijsafspraken met de klant worden uitgewisseld gerelateerd aan de artikel en eventueel productgegevens.

Conditiebericht in Semantic Treehouse


Itemrelatiebericht

Itemrelatiebericht

Met het itemrelatiebericht (alleen beschikbaar in de SALES005 versie) is het mogelijk om relaties aan te geven tussen producten of artikelen.

Itemrelatiebericht in Semantic Treehouse


Heeft u vragen?
Wij helpen u graag!

Bel mij terug

    Word ook deelnemer

    Aanmelden

    Word lid van onze community

    Word lid van onze groeiende community voor bedrijven in de Bouw en Installatie

    Ga naar LinkedIn