Isero B.V.
Deelnemer van
DICO
ETIM
STABU
Isero B.V.: Deelnemer van Ketenstandaard

Omschrijving

Dit zijn wij, Isero

Isero is de meest gespecialiseerde ijzerwarengroothandel & dienstverlener voor bouwprofessionals en technische diensten. Wij zijn gespecialiseerd in hang- en sluitwerk, gereedschap, ijzerwaren en bevestigingsmiddelen, werkkleding en pbm's. Met meer dan 60 vestigingen en ruim 850 servicegerichte medewerkers wij de grootste ijzerwarengroothandel in Nederland. Grafton Holding Netherlands is het moederbedrijf van Isero.

Meer dan 50.000 artikelen op voorraad
Door ons fijnmazige distributienetwerk, eigen chauffeurs, lokale beschikbaarheid op onze vestigingen, snelheid, betrouwbaarheid & zorgvuldig nakomen van afspraken zijn we altijd in staat de juiste spullen, op de juiste tijd en op juiste plaats te leveren. Buiten het standaard assortiment leveren we ook specials.

Wij kijken samen met u naar de toekomst
Wij merken als geen ander dat de bouw verandert en de markt steeds complexer wordt door technologische ontwikkelingen, digitalisering en industrialisering. Dit wordt versterkt door toenemende bouweisen en complexiteit van wet- en regelgeving. Als uw bouwpartner spelen wij doelgericht in op deze snel veranderde markt zodat u zich kunt richten op een efficiënt bouwproces.

Wij onderscheiden ons dan ook door onze uitgebreide kennis en ervaring van de markt, ons assortiment en onze professionele wijze waarop wij u adviseren en met u meedenken. Al onze medewerkers hebben gezamenlijk dit duidelijke doel voor ogen. Wij doen méér voor onze klanten.

Isero doet méér!

Algemene gegevens

Bedrijfsnaam
Isero B.V.
Adres
Dirk Verheulweg 3, 2742 JR, WADDINXVEEN (NL)
Algemeen telefoonnummer
085-0666888
Hoofdcontactpersoon
Peter de Leeuw van Weenen
GLN-adrescode(s)

Bezoekadres

Adres
Dirk Verheulweg 3, 2742 JR, WADDINXVEEN
Land
NL

DICO

Contactpersoon
Rikkert van Holsteijn
Hoogste versies
Versie 1
SALES005
Versie 2
INSBOU004

ETIM

Contactpersoon
Hans Hettema

STABU

F24.16.01
Contactpersoon
Rikkert van Holsteijn