Coolmark B.V.
Deelnemer van
DICO
ETIM
STABU

Omschrijving

Coolmark is één van Nederlands meest toonaangevende groothandels op het gebied van koudetechniek, klimaattechniek en watersystemen. Het kantoor en magazijn zijn gevestigd in Barendrecht. Tevens is er een magazijn in Houten, van waaruit airconditioningapparatuur wordt gedistribueerd.

We hebben een ruime ervaring op de koeltechnische en airconditioning markt. We weten dus als geen ander wat u verwacht van producten, kwaliteit en service.

Door onze jarenlange ervaring hebben wij een breed programma opgebouwd met een juiste prijs-/kwaliteitverhouding en een grote keuzevrijheid aan modellen, systemen, componenten en fabrikaten. Alle producten in ons pakket voldoen aan alle eisen en waarborgen hierdoor een zeer hoge kwaliteit.

U kunt als koude- en airconditioninginstallateur bij ons voor al uw benodigde materialen en systemen terecht. Wij leveren een zeer uitgebreide range koudetechnische producten.

Of het nu gaat om het ontwerpen of bouwen van een nieuwe installatie of om service werkzaamheden, de juiste keuze van de benodigde materialen is onontbeerlijk. Door ons uitgebreide pakket kunt u alle benodigde materialen in één keer bestellen. We geven een vakkundig advies aan de installateur door middel van computerberekeningen. Voor een persoonlijk advies kunt u altijd een beroep doen op onze technische adviseurs en productspecialisten. Wij verzorgen bovendien uiteenlopende producttrainingen voor de installatiebranche.

Algemene gegevens

Bedrijfsnaam
Coolmark B.V.
Adres
Zweth 24, 2991 LH, BARENDRECHT (NL)
Algemeen telefoonnummer
0180 - 75 13 00
Hoofdcontactpersoon
Koeleman
GLN-adrescode(s)

Bezoekadres

Adres
Zweth 24, 2991 LH, BARENDRECHT
Land
NL

DICO

Contactpersoon
Edsard Vegter
Hoogste versies
Versie 1
SALES005
 
Wilt u uw inkooporders via DiCo messageservice aanleveren? Informeer naar de mogelijkheden bij het Coolmark e-Commerce team.

ETIM

Contactpersoon
Mirjam Ribeiro de Oliveira

STABU

F 16.39.07 B
Contactpersoon
Remco van Wageningen

Volg ons op LinkedIn

Word lid van onze groeiende community voor bedrijven in de Bouw en Techniek.

Benieuwd wie wij zijn, waar we werken, wat we doen en wie onze deelnemers en partners zijn?