Besselink Electro Import B.V.
Deelnemer van
DICO
ETIM

Omschrijving

Besselink is een elektrotechnische groothandel met vestigingen in Arnhem en Heteren gericht op de totale professionele elektrotechnische markt. Wij bieden een uitzonderlijk breed assortiment bestaande uit A-merken en huismerken. De artikelen van ons huismerk importeren wij zelf en zijn dan ook met de grootste zorg samengesteld. Door middel van een interne kwaliteitscontrole voor onze import artikelen staan wij garant voor de kwaliteit. Al onze artikelen zijn direct uit voorraad leverbaar, natuurlijk tegen de scherpst mogelijke prijzen. Door ons eigen ERP systeem en logistiek distributiecentrum kunnen wij orders binnen 24 uur verwerken.

Besselink is een familiebedrijf en blijft een familiebedrijf, dit zie je ook terug in onze cultuur en onze waarden. Wij zijn een elektrotechnische groothandel waar je een persoonlijke service kan verwachten van technisch onderlegt personeel. Bel je naar Besselink dan krijg je geen keuzemenu maar een vakman aan de telefoon met verstand van elektrotechniek. Wij zijn een elektrotechnische groothandel die alles op zijn eigen manier doet en zijn ook net een beetje anders dan de rest. Bij Besselink nemen wij voor jou die extra stap en doen wij er alles aan om jouw bestelling tot een succes te maken.

Onze missie is simpel; wij willen onze klanten ondersteunen door een kwalitatief, hoogwaardig en volledig assortiment van elektrotechnische producten aan te bieden tegen de laagste prijzen.

Algemene gegevens

Bedrijfsnaam
Besselink Electro Import B.V.
Adres
Leemansweg 98, 6827 BX, Arnhem (NL)
Algemeen telefoonnummer
026 384 12 00
Hoofdcontactpersoon
Remo Hendricksen
GLN-adrescode(s)

Bezoekadres

Adres
Leemansweg 98, 6827 BX, Arnhem
Land
NL

DICO

Contactpersoon
Remo Hendricksen
Hoogste versies
Versie 1
SALES005

ETIM

Contactpersoon
Remo Hendricksen

Volg ons op LinkedIn

Word lid van onze groeiende community voor bedrijven in de Bouw en Techniek.

Benieuwd wie wij zijn, waar we werken, wat we doen en wie onze deelnemers en partners zijn?