Beijer Ref Support BV
Deelnemer van
DICO
ETIM

Omschrijving

De Beijer Ref groep

De expansiestrategie van het bedrijf is tweeledig: het geografische landschap vergroten en de productportfolio en de productie harmoniseren. Het bedrijf wil als OEM op verschillende locaties over de hele wereld produceren en de portfolio overal verkopen. Het bedrijf is ervan overtuigd en optimistisch dat natuurlijke koudemiddelen zullen groeien. Beijer Ref wil daarom zijn natuurlijke koudemiddelportfolio vergroten. Het is deze wens om voorop te lopen in de ontwikkeling van nieuwe technologie die de expansie van het bedrijf stimuleert.

Beijer Ref is toegewijd, betrokken en verenigd. Het bedrijf is een leider op het gebied van groene oplossingen. Het zit in zijn cultuur en DNA om zorg te dragen voor de bescherming van het milieu. Als een Zweeds bedrijf verdedigt Beijer Ref deze waarden in de koudebranche.

Beijer Ref Support Center

Beijer Ref Support Center is een Beijer Ref bedrijf met hoofdkantoor in Oirschot.

Zoals we kunnen afleiden van de naam, is het een ondersteuningscentrum voor de Beijer Ref bedrijven. Het Beijer Ref Support Center is uitgerust met een compleet nieuw magazijn en heeft een totale oppervlakte van 12500 vierkante meter.

Het is een state-of-the-art gebouw dat tevens is uitgerust met de nieuwste hulpmiddelen en met een volledig geautomatiseerde Autostore-kubus. Dit gerobotiseerde onderdelenmagazijn maakt de logistieke stroom super efficiënt en snel.

Binnen het ondersteuningscentrum zijn drie onafhankelijke bedrijven gecentraliseerd.

Beijer Ref Support BV

Is het hoofdkantoor gevestigd in Nederland en centraliseert de backoffice en het algemene magazijn in het Support Center. Het ondersteunt alle Beijer Ref bedrijven. Voor de Benelux zijn dat bijvoorbeeld: Beijer Ref Belgium, Celsis, Coolmark BV, ECR-Nederland BV en SCM Ref BV.

Algemene gegevens

Bedrijfsnaam
Beijer Ref Support BV
Adres
Westfields 1210, 5688 HA, Oirschot (NL)
Algemeen telefoonnummer
088 122 0700
Hoofdcontactpersoon
Mirjam Ribeiro de Oliveira
GLN-adrescode(s)

Bezoekadres

Adres
Westfields 1210, 5688 HA, Oirschot
Land
NL

DICO

Contactpersoon
Edsard Vegter

ETIM

Contactpersoon
Mirjam Ribeiro de Oliveira

Volg ons op LinkedIn

Word lid van onze groeiende community voor bedrijven in de Bouw en Techniek.

Benieuwd wie wij zijn, waar we werken, wat we doen en wie onze deelnemers en partners zijn?