Vercoma Communicatie Systemen BV

Licenties

STABU

Omschrijving

Over Vercoma
Waar kunnen wij u mee helpen?
Vercoma is uw adviserende en begeleidende partner voor, tijdens en na de uitvoering van uw project.
Grote en complexe projecten? Renovatie of transformatie? Voor ons is elke installatie maatwerk. Doorvragen en meedenken is ons motto. Vanaf het oriënterende gesprek tot en met de installatie van de apparatuur staan al onze mensen u bij.

Gesprekspartner
Als gesprekspartner voor installateurs, architecten, technische adviesbureaus, VvE’s en woningcorporaties komen wij graag bij u langs. Maar u bent ook van harte welkom in onze showroom in Wormerveer. U kunt bij ons altijd rekenen op een oplossingsgerichte, creatieve houding.

Creatieve techneuten
Sommige producten en systemen vragen door hun complexiteit of exclusiviteit om een eigen benadering. Met grote passie voor ons vak doen we continu onderzoek om onze systemen te optimaliseren. Het oplossen van schijnbaar onmogelijke vragen zit ons in de genen. Een natuurlijke nieuwsgierigheid en flinke dosis ervaring heeft al tot diverse innovatieve oplossingen geleid. Zo waren wij de eerste op de markt met een full IP-deurcommunicatiesysteem en zijn wij wederom de eerste met een full-IP deurcommunicatiesysteem over bus-infrastructuur!

Zien is geloven!
Projecten waarin onze producten toegepast zijn vindt u door heel Nederland. Neem eens een kijkje op onze referentie projecten pagina.

Meer informatie

Algemene gegevens

Bedrijfsnaam
Vercoma Communicatie Systemen BV
Adres
Rosbayerweg 41, 1521 RW, WORMERVEER (NL)
Algemeen telefoonnummer
075 - 621 76 28
Hoofdcontactpersoon
Fina Aniceto Castilla
GLN-adrescode(s)

Bezoekadres

Adres
Rosbayerweg 41, 1521 RW, WORMERVEER
Land
NL

STABU

F 16.49.09 B
Contactpersoon
Fina Aniceto Castilla