Licenties

ETIM

Omschrijving

Squadra ondersteunt organisaties bij het realiseren van oplossingen voor Master Data Management (MDM) en Product Information Management (PIM). Squadra hanteert hierbij een zelfontwikkelde aanpak die is gebaseerd op de vele projecten die Squadrians succesvol hebben uitgevoerd. Deze holistische aanpak richt zich op het inrichten van het datamodel op basis van marktstandaarden zoals ETIM, selectie en inrichting van MDM/PIM systemen en het (her)inrichten van MDM/PIM processen en MDM/PIM organisatie op basis van best practices.
Squadra MDM is door haar specifieke MDM/PIM focus en langdurige ervaring marktleider in de Benelux in het MDM/PIM domein. Squadra is kennispartner en voorzitter van de twee aan dit onderwerp gerelateerde expertgroepen van Shopping Tomorrow.
Om onze klanten te kunnen ondersteunen bij hun MDM-reis onderhouden we kennis van de software-oplossingen in de markt. We leveren zelf geen PIM systemen, omdat dit in strijd is met onze leveranciersneutrale positie die vereist is om onze klanten optimaal te adviseren wat het beste bij hen past.

Meer informatie

Algemene gegevens

Bedrijfsnaam
Squadra
Adres
Vlietskant 46, 4141CM, Leerdam (NL)
Algemeen telefoonnummer
345504405
Hoofdcontactpersoon
Peter Pottinga
GLN-adrescode(s)

Bezoekadres

Adres
Vlietskant 46, 4141CM, Leerdam
Land
NL

ETIM

Contactpersoon
Peter Pottinga