Licenties

DICO
ETIM
STABU
Compano B.V.: Deelnemer van Ketenstandaard

Omschrijving

Compano is opgericht in 1998 en heeft passie voor data. Begonnen in Sneek met nu in totaal 25 medewerkers, verspreid over de vestigingen Sneek en Arnhem. Vestiging Sneek zorgt voor de productontwikkeling, administratie, de ICT infrastructuur en biedt support voor al onze klanten. Arnhem zorgt voor de marketing, verkoop, consultancy en implementatie van de software bij onze klanten.

Wij zijn specialist op het gebied van product data voor de bouw- en installatiebranche en op dit gebied werken wij nu al ruim 20 jaar samen met meer dan 1000 bedrijven.
Dat zijn bedrijven uit verschillende schakels in de keten, van installateur, inkooporganisatie, groothandel tot fabrikant. Onze oorsprong is Nederland, maar onze klanten nemen ons mee in hun netwerk van activiteiten. Zo komen wij op werkplekken door heel Europa en zelfs aan de andere kant van de wereld.

Onze software is 100% online (cloud based) en daarmee erg flexibel en snel operationeel. Het is sterk modulair opgebouwd en daarmee zowel zeer laagdrempelig als specifiek uit te breiden, in het gewenste tempo van de klant. Ook is het systeem eenvoudig te koppelen, vanwege het open karakter van de software.

Compano zelf heeft ook een open, sociale werksfeer. Authentiek en betrokken, in zowel de omgang met opdrachtgevers als met collega's. We willen excelleren in ons werk. Hoewel datamanagement als vakgebied complex kan zijn, willen we vooral praktische, pragmatische en resultaatgerichte oplossingen bieden aan onze klanten. We zijn ondernemend, onze collega's zijn professioneel en gaan goed om met hun eigen verantwoordelijkheid. Wij kiezen voor langlopende samenwerkingen boven gewin op korte termijn: met onze klanten, partners en met onze collega's.

Meer informatie

Algemene gegevens

Bedrijfsnaam
Compano B.V.
Adres
Oosterom 9, 8602 DE, SNEEK (NL)
Algemeen telefoonnummer
088-2667266
Hoofdcontactpersoon
Carlo De Nijs
GLN-adrescode(s)

Bezoekadres

Adres
Oosterom 9, 8602 DE, SNEEK
Land
NL

DICO

Hoogste versies
SALES005
-
INSBOU004
Contactpersoon
Carlo De Nijs

ETIM

Hoogste versies
DYNAMISCH
-
ETIM80

Toelichting

Wij volgen de standaarden op de voet, en ondersteunen de ETIM versie van de eerste tot en met de Dynamische.
Contactpersoon
Carlo De Nijs

STABU

Contactpersoon
Carlo De Nijs
E 16.11.03 B
Contactpersoon
Carlo De Nijs