Licenties

DICO
AMI BV: Deelnemer van Ketenstandaard

Omschrijving

De wereld van AMI draait om aluminium bouwbeslag en industrials. AMI heeft duurzaamheid en innovatie hoog in het vaandel staan en loopt voorop in de productie van aluminium producten die dagelijks door miljoenen mensen worden gebruikt. In Nederland maar ook daarbuiten. Hoogwaardige, innovatieve en duurzame producten die zorgvuldig ontwikkeld en geproduceerd worden. Onze vakmensen zorgen natuurlijk ook nog eens voor een perfecte afwerking van deze producten.

Alle productgroepen van AMI hebben aluminium als grondstof. Afhankelijk van de toepassing en de gebruikseisen worden ze gegoten, uit bandmateriaal geperst of gezaagd van speciaal getrokken profielen. Na een reeks van ambachtelijke bewerkingen worden ze geanodiseerd, verpakt en uiteindelijk in perfecte staat afgeleverd.

Met het behalen van het C2C-zilveren certificaat voor het bouwbeslag is AMI de koploper op het gebied van duurzaamheid. Hiermee is een groot deel van dit bouwbeslag klaar voor 100% hergebruik. AMI is daarmee de eerste producent ter wereld die C2C-gecertificeerd deurbeslag kan bieden. Duurzaam ondernemen zit in het DNA van AMI en sinds 1997 is AMI ieder jaar opnieuw ISO-gecertificeerd en sinds 2014 zijn wij ook MVO-gecertificeerd. Zo legt AMI de lat steeds hoger om zich te blijven ontwikkelen en onderscheiden in de markt.

Meer informatie

Algemene gegevens

Bedrijfsnaam
AMI BV
Adres
Spikweien 70, 5943 AD, LOMM (NL)
Algemeen telefoonnummer
0774737475
Hoofdcontactpersoon
Twan Appeldoorn
GLN-adrescode(s)

Bezoekadres

Adres
Spikweien 70, 5943 AD, LOMM
Land
NL

DICO

Contactpersoon
Twan Appeldoorn