Webinar Harmonisatie ETIM/Aedes Classificatie

Een online event van Aedes, waarin Jeroen van der Holst -manager ETIM-  uitlegt hoe de standaarden van Ketenstandaard kunnen bijdragen aan de ‘one-time-fix’ uitdagingen in woningonderhoud.

 • 17.03.2022 - 13:00 tot 15:00 uur
 • Online via Aedes

Corporaties besteden veel tijd en geld aan vastgoedbeheer. Om dit in goede banen te leiden werken corporaties vaak samen met ketenpartners, zoals de installatiebranche. Goede samenwerking draagt bij aan een snelle afhandeling van onderhoud. Beide branches kunnen van elkaar leren door de ontwikkeling van de Aedes ILS én ETIM Classificaties.

One-time-fix

Tijdens het webinar op 17 maart 2022 presenteert AEDES de verkennende resultaten om de Aedes ILS en ETIM Classificaties te harmoniseren. Met als doel: kennis delen over hoe corporaties en ketenpartners met ETIM en Aedes ILS aan de slag kunnen. Het gaat hierbij om een eerste verkenning van wie welke informatie nodig heeft om het percentage one-time-fix te verhogen. Jeroen van der Holst, onze manager ETIM, is aanwezig als gastspreker.

Het percentage one-time-fix is een van de sturingsinstrumenten die corporaties gebruiken om hun onderhoud te monitoren. Installateurs zijn voor reparatieverzoeken regelmatig in huurwoningen en dragen bij aan het percentage one-time-fix én ook aan woonbeleving van huurders. Het is daarom belangrijk dat corporaties en de installatiebranche samenwerken. Hierbij speelt de toegang tot vastgoedinformatie een sleutelrol.

Welke vastgoedinformatie is nodig om die samenwerking makkelijker te maken? Dit wordt vastgelegd in de ontwikkelde informatiemodellen. Deze modellen worden voorgelegd tijdens het webinar, waarna er verder kan worden gegaan met de ontwikkeling van de Aedes ILS én ETIM Classificaties.

Doelgroep en aanmelden

Ben je manager, vastgoedbeheerder, informatiebeheerder, adviseur of installateur en werkzaam in het vastgoedbeheer van corporaties en geïnteresseerd in deze webinar? Aanmelden voor dit webinar kan via het onderstaande formulier. De link naar het webinar ontvang je via Aedes.

Meld u direct aan  Heeft u vragen?
  Wij helpen u graag!

  Bel mij terug

   Word ook deelnemer

   Aanmelden

   Word lid van onze community

   Word lid van onze groeiende community voor bedrijven in de Bouw en Installatie

   Ga naar LinkedIn