Technische briefing PIM Partners

Exclusief voor de Implementatiepartners van Ketenstandaard die zich bezighouden met PIM/MDM, organiseren we een technische online briefing.

 • 17.02.2022 - 14:00 tot 16:00 uur
 • Online

Op digitale standaarden wordt voortdurend doorontwikkeld. Meestal gaat het om gewijzigde content, maar af en toe wijzigt er ook iets aan de structuur, het datamodel of de API. En wanneer dit het geval is, heeft dit impact voor onze Implementatiepartners. De software moet worden aangepast, of er kunnen nieuwe toepassingen worden ontwikkeld op basis van deze standaarden.

We vinden het belangrijk om je periodiek via een technische briefing op de hoogte te brengen. Hierin worden alle zaken “onder de motorkap” aangekaart. Je krijgt ook de gelegenheid om vooraf onderwerpen of ideeën in te brengen, die vervolgens plenair kunnen worden besproken. Zo blijft iedereen op de hoogte en kom je niet voor verrassingen te staan.

Inhoud

Op 17 februari komen aan de orde:

 • ETIM MC – versiebeheer;
 • ETIM MC – Connection Type standaardisatie, isoleren van aansluitingen in unieke objecten;
 • Samenwerking tussen ETIM International en DICO: samensmelten Sales 005 / BMECat 5.0 / EMDG tot een internationaal productbericht (in JSON);
 • Aansluitingen op het UOB via een SDK en API webservice;
 • Combined Classes API – beta versie.

Aanmelden

Aanmelden kan via het onderstaande formulier. Ideeën of onderwerpen voor de technische briefing van 17 februari kunnen gestuurd worden aan etim@ketenstandaard.nl.

Meld u direct aan  Heeft u vragen?
  Wij helpen u graag!

  Bel mij terug

   Word ook deelnemer

   Aanmelden

   Word lid van onze community

   Word lid van onze groeiende community voor bedrijven in de Bouw en Installatie

   Ga naar LinkedIn