Met Youwe Van PAB 2.0 naar PIM

Beheer jouw productdata centraal met een PIM

 • 17.06.2021 - 16:00 tot 17:00 uur
 • Online

Begin deze maand heeft Youwe zich aangemeld als nieuwe ETIM partner van Ketenstandaard. Youwe is een ISO-27001 gecertificeerde internationaal full-service digital agency. Met data en slimme algoritmen helpen zij hun klanten, vanuit hun kantoren in Nederland, Groot-Brittannië, Zweden, Finland, Oekraïne en Indonesië, om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en ontwikkelingen in de voortdurend veranderende digitale wereld.

Van PAB naar PIM

Zo willen ze de gebruikers van PAB 2.0 graag informeren over het feit dat dit uitwisselformaat (.txt) niet meer ondersteund wordt en reeds geruime tijd vervangen werd door het .xml formaat van de DICO Standaard.

Productdata, bestaande uit ETIM classificatiegegevens, maar ook handelsdata zoals productomschrijvingen, verpakkingsgegevens, GLN en GTIN codes en nog veel meer kunnen al geruime tijd uitgewisseld worden met de DICO Standaard. Een Product Informatie Management (PIM) Systeem is de beste oplossing om al deze data centraal te beheren. Hoe dat zit, dat leggen ze graag samen met ons uit tijdens een webinar op donderdag 17 juni 2021. Meer info en aanmelden via onderstaande link.

Heeft u vragen?
Wij helpen u graag!

Bel mij terug

  Word ook deelnemer

  Aanmelden

  Word lid van onze community

  Word lid van onze groeiende community voor bedrijven in de Bouw en Installatie

  Ga naar LinkedIn