Ketenstandaard Congres 2023

Van idee tot bouwwerkdossier – Ketensamenwerking van fabrikant tot gebruiker

Het Ketenstandaard Congres is hét event waar de hele bouw- en technieksector zich verzamelt om te discussiëren over het huidige politieke klimaat en de maatschappelijke thema’s die van invloed zijn op de sector. Een tweejaarlijkse happening waar bouwprofessionals uit het hele land samenkomen om kennis over digitalisering en standaardisatie op te doen en te delen.

Informatiemarkt

Ketenstandaard werkt samen met ongeveer 150 aangesloten implementatie- en kennispartners. Ruim 30 hiervan ontmoet u op de informatiemarkt en op de kennisétage. Ze staan u graag te woord over de mogelijkheden en voordelen van het gebruik van standaarden binnen uw bedrijfsprocessen. Ook verzorgen ze praktijkcases waarin ze samen met een Ketenstandaard deelnemer hun ervaringen met onze standaarden delen. Tijdens masterclasses lichten ze een specifiek aspect van het werken met standaarden toe. 

Op de Kennis-étage zijn naast kennispartners ook een groot aantal van de aangesloten branchepartners vertegenwoordigd. Enkele van hen geven korte presentaties over hun activiteiten.

Televisiepresentatrice, verslaggever en voormalig hockeyster Hélène Hendriks zal het congres in goede banen leiden als dagvoorzitter en discussieleider van diverse talkshows.

Delen

Belangrijke informatie

23.03.2023 09:00 | 18:00 uur
Hart van Holland | Berencamperweg 12 - Nijkerk
Ketenstandaard Congres 2023