Implementatiepartner Bijeenkomst

Op donderdag 10 november organiseren we, exclusief voor implementatiepartners van Ketenstandaard, een bijeenkomst over de kansen van DigiGO/DSGO. DigiGO is de organisatie die het Digitaal Stelsel Gebouwde Omgeving (DSGO) coördineert. We praten jullie tijdens de bijeenkomst ook bij over interessante ontwikkelingen bij Ketenstandaard.

DSGO en Ketenstandaard

Als stakeholder van DigiGO is Ketenstandaard nauw betrokken bij de ontwikkeling van DSGO. Doel van DSGO is een digitaal bouwwerkdossier waarmee alle betrokkenen in de verschillende fases van de levenscyclus van een bouwwerk makkelijk data met elkaar kunnen delen. Alle relevante brancheorganisaties in de infra-, bouw- en technieksector ondersteunen dit initiatief waarvoor het Ministerie van Binnenlandse Zaken een subsidie van €10 miljoen beschikbaar heeft gesteld.  

Resultaten

We houden jullie graag op de hoogte van de ontwikkelingen bij DSGO zodat jullie er tijdig op kunnen inspelen. Eind 2023 worden de eerste concrete resultaten opgeleverd. Vanuit Ketenstandaard zorgen we ervoor dat onze huidige standaarden passen binnen DSGO. Datadelen is echter mogelijk op veel meer gebieden en dat vereist nieuwe standaarden.

Toelichting DSGO

Ketenstandaard verbindt deelnemende partners met DSGO. Op 10 november hebben we programmadirecteur Ries Bode uitgenodigd om exclusief voor implementatie- en kennispartners een toelichting te geven op DSGO. Daarna gaan we graag samen met jullie in gesprek over de mogelijkheden om aan te haken op de ontwikkelingen. Voor nadere informatie over DSGO zie link.

Progamma

 • Welkom
 • Ontwikkelingen Ketenstandaard
 • Toelichting DSGO door Ries Bode
 • Brainstorm: aanhaken op DSGO
 • Afspraken en next steps
 • Rondvraag & sluiting

Praktische informatie

Locatie:       Kantoor Ketenstandaard, Horaplantsoen 16 in Ede.
Tijd:             10.00u – 12.30 uur
Inloop: vanaf 9.30 uur.

Het is mogelijk om na afloop van de bijeenkomst aan te sluiten bij de lunch.

Aanmelden

Aanmelden voor deze bijeenkomst is mogelijk via het onderstaande inschrijfformulier.

Bent u nog niet aangesloten bij Ketenstandaard als Partner, maar wel geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op via partners@ketenstandaard.nl

Meld u direct aan

  Delen

  Belangrijke informatie

  10.11.2022 10:00 | 12:30 uur
  Ketenstandaard | Horaplantsoen 16 - Ede
  Implementatiepartner Bijeenkomst