Implementatiepartner Bijeenkomst

Exclusief voor Implementatiepartners van Ketenstandaard.

 • 27.01.2022 - 10:00 tot 11:30 uur
 • Online

Graag nodigen wij al onze implementatiepartners uit voor de eerste “Implementatiepartner Bijeenkomst” op donderdag 27 januari 2022. Tijdens deze bijeenkomst gaan wij dieper in op de nieuwe mogelijkheden, samenwerking en activiteiten voor het komende jaar.

Wanneer bent u Implementatiepartner?

Een Implementatiepartner van Ketenstandaard is een organisatie die de standaarden van Ketenstandaard implementeert en ondersteunt bij implementatieprojecten. Dit doen deze organisaties onder andere door het leveren van specifieke software en/of hardware, het geven van hulp bij technische implementatie en/of het leveren van diensten die het mogelijk maken om de standaarden te kunnen gebruiken.

Wij denken hierbij aan softwarebouwers/-leveranciers (zoals CAD, Calculatie, ERP, PIM/Datamanagement, Elektronische Documentverwerking etc), software implementatiebedrijven, serviceproviders/datapools, brokers of System Integrators.

Aanmelden

Aanmelden voor deze bijeenkomst is mogelijk via het onderstaande inschrijfformulier. Gezien de op dit moment geldende maatregelen omtrent Covid-19, zal deze bijeenkomst online plaatsvinden. U ontvangt de agenda en de link naar de online bijeenkomst per e-mail.

Bent u nog niet aangesloten bij Ketenstandaard als Partner, maar wel geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op via partners@ketenstandaard.nl

Meld u direct aan  Heeft u vragen?
  Wij helpen u graag!

  Bel mij terug

   Word ook deelnemer

   Aanmelden

   Word lid van onze community

   Word lid van onze groeiende community voor bedrijven in de Bouw en Installatie

   Ga naar LinkedIn