Implementatiepartner Bijeenkomst

Exclusief voor Implementatiepartners van Ketenstandaard.

 • 06.10.2022 - 10:00 tot 12:30 uur
 • Ketenstandaard
 • Horaplantsoen 16 Ede

Graag nodigen wij al onze implementatiepartners uit voor de Implementatiepartner Bijeenkomst op donderdag 6 oktober 2022. Tijdens deze bijeenkomst vertellen wij u graag over de plannen voor 2023.

Wanneer bent u Implementatiepartner?

Een Implementatiepartner van Ketenstandaard is een organisatie die de standaarden van Ketenstandaard implementeert en ondersteunt bij implementatieprojecten. Dit doen deze organisaties onder andere door het leveren van specifieke software en/of hardware, het geven van hulp bij technische implementatie en/of het leveren van diensten die het mogelijk maken om de standaarden te kunnen gebruiken.

Wij denken hierbij aan softwarebouwers/-leveranciers (zoals CAD, Calculatie, ERP, PIM/Datamanagement, Elektronische Documentverwerking etc), software implementatiebedrijven, serviceproviders/datapools, brokers of System Integrators.

Aanmelden

Aanmelden voor deze bijeenkomst is mogelijk via het onderstaande inschrijfformulier. De agenda ontvangt u uiterlijk 29 september 2022 van ons per e-mail.
Afhankelijk van de op dat moment geldende maatregelen omtrent Covid-19, zal deze bijeenkomst online of op locatie plaatsvinden.

Bent u nog niet aangesloten bij Ketenstandaard als Partner, maar wel geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op via partners@ketenstandaard.nl

Meld u direct aan  Heeft u vragen?
  Wij helpen u graag!

  Bel mij terug

   Word ook deelnemer

   Aanmelden

   Word lid van onze community

   Word lid van onze groeiende community voor bedrijven in de Bouw en Installatie

   Ga naar LinkedIn