Fabrikanten Rendez-Vous

Een interactieve ochtend waarin u wordt bijgepraat over ontwikkelingen die voor u als fabrikant belangrijk zijn én waarin u de mogelijkheid heeft om ook met ons te delen wat er bij u leeft.

 • 05.04.2022 - 09:00 tot 13:00 uur
 • Ketenstandaard Bouw & Techniek
 • Horaplantsoen 16, Ede

Bent u fabrikant en deelnemer bij Ketenstandaard Bouw en Techniek? Dan kan deze Fabrikanten Rendez-Vous wel eens interessant voor u zijn!

Programma

Tijdens deze ochtend wordt u geïnformeerd over de ontwikkelingen in de markt op het gebied van standaardisatie en de ontwikkelingen van de standaarden zelf (ETIM, DICO, en STABU FPS) die voor u als fabrikant van belang zijn.

 Om 9.00 uur starten we met een update over ontwikkelingen in de markt en praten we u bij over de belangrijkste ins-en outs en ontwikkelingen met betrekking tot de standaarden waar u als fabrikant meer waarde uit kunt halen; STABU Fabrikantgebonden Productspecificaties, ETIM en DICO.

Speed Lunchsessies

Na de koffiebreak gaan we interactief samen aan de slag met onderwerpen en thema’s die u belangrijk vond om te behandelen. Om 12.00 uur sluiten we af met een lunch als u zich daarvoor heeft opgegeven. Er is dan mogelijkheid om te netwerken met medefabrikanten of in gesprek te gaan met ons relatiebeheer team. Mocht u ook nog hongerig zijn naar meer inhoudelijke informatie, dan kunt u om 12.15 uur met uw broodje aansluiten bij één van de drie ‘speed lunchsessies’:

 • STABU FPS: u haalt u er alles uit wat er in zit?
 • Introductie ETIM
 • DICO Live Helpdesk

Deze speed lunchsessies duren zo’n 20 tot 30 minuten.

Locatie en Parkeren

De bijeenkomst vindt plaats bij Ketenstandaard Bouw en Techniek, Horaplantsoen 16 (2e verdieping) in Ede.

Parkeren kan rondom het gebouw op de plekken die aan Ketenstandaard zijn toegewezen, alsook in de overdekte parkeergarage en de parkeerplekken van onze buren CROW.
Mochten ook deze parkeerplekken vol zijn, dan kunt u bij de ingang van het bos parkeren of in de naastgelegen woonwijk.

Inschrijving

Vanwege een groot enthousiasme hebben we veel aanmeldingen ontvangen. Het is niet meer mogelijk om in te schrijven voor deze bijeenkomst. Wel kunt u ons via onderstaand formulier aangeven of uw interesse heeft in de volgende bijeenkomst.

Meld u direct aan  Heeft u vragen?
  Wij helpen u graag!

  Bel mij terug

   Word ook deelnemer

   Aanmelden

   Word lid van onze community

   Word lid van onze groeiende community voor bedrijven in de Bouw en Installatie

   Ga naar LinkedIn