ETIM Meet-Up voor Partners

Tijdens deze Meet-Up, speciaal voor IT-partners en serviceproviders,  zullen meer technisch inhoudelijk onderwerpen behandeld worden die “onder de motorkap” spelen.

 • 29.06.2021 - 15:30 tot 17:00 uur
 • Online

Exclusief voor Partners van Ketenstandaard organiseren we een ETIM Meet-Up. Tijdens deze Meet-Up zullen meer technisch inhoudelijk onderwerpen behandeld worden die “onder de motorkap” spelen. Zo kunnen we met elkaar kennis en ervaring uitwisselen, en krijgen wij een goed beeld van wat er leeft bij de actieve gebruikers van de standaard.

Kick-off

De eerste Meet-Up met partners is een kick-off, waarbij we gaan kijken wat er bij u leeft, welke vragen er spelen en welke suggesties u heeft om het gebruik en de toepasbaarheid van de standaard naar een hoger niveau te brengen.

Partner worden

Om u optimaal te kunnen voorbereiden op en zoveel mogelijk uit de sessies te halen, is het een pré om  – voor zover u dat nog niet bent – Partner te worden van Ketenstandaard.

Als Partner van Ketenstandaard kunt u meewerken aan de doorontwikkeling van de standaard, en krijgt u toegang tot alle tools, documentatie en tweedelijns support die wij tijdens die sessies aanreiken.

Meld u direct aan  Heeft u vragen?
  Wij helpen u graag!

  Bel mij terug

   Word ook deelnemer

   Aanmelden

   Word lid van onze community

   Word lid van onze groeiende community voor bedrijven in de Bouw en Installatie

   Ga naar LinkedIn