ETIM Meet-Up: Kick-Off PIM en ETIM

Samen met Squadra,  één van onze partners, organiseren wij een reeks interactieve ETIM Meet-Ups. De eerste is een kick-off met als thema: ETIM en PIM, waar moet je aan denken?

 • 03.06.2021 - 16:00 tot 17:30 uur
 • Online

Op 3 juni starten we met een reeks interactieve ETIM Kennissessies, ofwel “ETIM Meet-Ups”, waarin we graag samen met u en de andere deelnemers in gesprek gaan over verschillende onderwerpen.

PIM en ETIM

De eerste reeks, organiseren we samen met Squadra, één van onze partners,  en gaat over Product Informatie Management (PIM) en ETIM.

Kick-off 3 juni 2021

De eerste ETIM Meet-Up in deze reeks is een kick-off met als thema: ETIM en PIM, waar moet je aan denken? Daarnaast willen we graag met u in gesprek over vervolg onderwerpen die u interessant en belangrijk vindt en die volgens u zeker de revue moeten passeren tijdens de vervolg ETIM meet-ups.  Zoals bijvoorbeeld de business case voor PIM, het inrichten van het proces en de organisatie, het opzetten van een productdatamodel, het gebruik van standaarden, hoe vul je een PIM en hoe distribueer je die data en vast nog veel meer. We horen daarom erg graag wat er bij u speelt en wat voor u belangrijk is. Praat mee, leer van de specialisten en van uw collega’s. 

Volgende data

De vervolg ETIM Meet-Ups vinden (vooralsnog) online plaats, elke tweede donderdag van de maand en starten telkens om 16.00 uur. Afhankelijk van het onderwerp en de vragen duurt de bijeenkomst  een uur tot maximaal anderhalf uur. 

Wij hebben inmiddels de volgende donderdagen ingepland:  

 • 8 juli
 • 9 september
 • 14 oktober
 • 11 november
 • 9 december

Voor wie

De ETIM Meet-ups zijn interessant voor iedereen die geïnteresseerd is in ETIM en PIM, van beginner tot expert. Twijfelt u of u wel voldoende kennis heeft over dit onderwerp, neem dan een kijkje op de websites van Ketenstandaard en Squadra om te zien hoe het staat met uw basiskennis over deze onderwerpen.

Kortom, meld u nu aan voor de kick-off waarin u meer te weten komt over PIM & ETIM en u mee kunt bepalen wat de volgende onderwerpen worden.

Meld u direct aan  Heeft u vragen?
  Wij helpen u graag!

  Bel mij terug

   Word ook deelnemer

   Aanmelden

   Word lid van onze community

   Word lid van onze groeiende community voor bedrijven in de Bouw en Installatie

   Ga naar LinkedIn