DICO Regiobijeenkomst

In een kort tijdsbestek word je door middel van praktijkcases voorzien van praktische en niet-technische informatie over de implementatie van de DICO standaard. Deelname is gratis.

 • 13.10.2022 - 14:30 tot 17:00 uur
 • Locatie in het Zuiden van het land

Ben je een bestaande (nieuwe) DICO deelnemer of overweeg je om met DICO aan de slag te gaan? Dan is een bezoek aan een DICO regiobijeenkomst echt een aanrader! 

DICO Regiobijeenkomst

Tijdens een DICO regiobijeenkomst heb jede mogelijkheid om binnen een kort tijdbestek praktische en niet-technische informatie te vergaren over de implementatie van de DICO standaard: wat komt er bij een implementatie kijken, wat levert het je op etc. 

Je kan aansluiten bij parallelsessies over praktijkcases die door andere DICO gebruikers samen met hun Implementatiepartner worden toegelicht. Zo ontvang je de antwoorden op jouw vragen direct vanuit de praktijk en beschik je over de informatie die je helpt om de DICO standaard (breder) in jouw organisatie te implementeren. De regiobijeenkomst wordt afgesloten met een netwerkborrel. 

Programma en inschrijving

Het programma voor de DICO Regiobijeenkomst wordt te zijner tijd online gezet evenals de mogelijkheid tot inschrijving voor deze middag. Deelname aan regiobijeenkomsten is gratis. 

Heeft u vragen?
Wij helpen u graag!

Bel mij terug

  Word ook deelnemer

  Aanmelden

  Word lid van onze community

  Word lid van onze groeiende community voor bedrijven in de Bouw en Installatie

  Ga naar LinkedIn