DICO Regiobijeenkomst

In een kort tijdsbestek word je door middel van praktijkcases en demo's voorzien van praktische informatie over de implementatie van de DICO standaard. Deelname is gratis.

 • 30.06.2022 - 14:00 tot 17:00 uur
 • Locatie in het midden van het land

 Als MKB bedrijf dat actief is in de bouw en techniek sector weet je als geen ander hoe belangrijk het is om je bedrijfsprocessen zo goed mogelijk in te richten.

Misschien ben je wel van plan om te starten met het digitaliseren van deze processen, maar weet je nog niet echt hoe je moet beginnen of heb je geen idee wat je moet verwachten en waar je rekening mee moet houden. Of misschien heb je wel al stappen gemaakt, maar wil je graag verder optimaliseren. In welke fase je je ook bevindt, de DICO standaard kan je helpen om gestructureerd, veilig en softwareonafhankelijk orders, leverbonnen, facturen, productinformatie, artikelgegevens, planningen en onderhoudsopdrachten uit te wisselen met afnemers en leveranciers.

DICO Regiobijeenkomst

Op 30 juni 2022 organiseert Ketenstandaard samen met haar (software) implementatiepartners de eerste DICO Regiobijeenkomst. Een bijeenkomst waar je meer te weten komt over hoe de implementatie van de DICO standaard verloopt, waar je rekening mee moet houden en uiteraard wat het je uiteindelijk ook oplevert. Deelname is gratis en kan ook interessant zijn voor bedrijven die al gebruik maken van de standaard, maar nog meer willen te weten komen over de mogelijkheden ervan.

Programma

Vanaf 14.00 uur ben je welkom om te komen luisteren naar ervaringen van onze implementatiepartners en hun klanten. Praktijkvoorbeelden worden toegelicht, er worden demonstraties gegeven en alle vragen kunnen gesteld worden. Uiteraard zijn ook de relatiemanagers van Ketenstandaard aanwezig om vragen te beantwoorden en specifieke ins en outs van de DICO standaard toe te lichten. Om 17.00 uur sluiten we af met een netwerkborrel.

De locatie voor deze bijeenkomst zal in het midden van het land zijn. Zodra deze bekend is, informeren wij u hierover. Houd ook deze pagina in de gaten voor een meer gedetailleerd programma van de dag.

Inschrijving

Inschrijven voor deze bijeenkomst kan via het onderstaande formulier.  

Meld u direct aan  Heeft u vragen?
  Wij helpen u graag!

  Bel mij terug

   Word ook deelnemer

   Aanmelden

   Word lid van onze community

   Word lid van onze groeiende community voor bedrijven in de Bouw en Installatie

   Ga naar LinkedIn