Aftrap Partnerprogramma

Exclusief voor deelnemers van Ketenstandaard die producten en/of diensten leveren (of erover adviseren) waarin één of meerdere van onze standaarden verwerkt zijn. 

 • 07.09.2021 - 10:00 tot 12:30 uur
 • Ketenstandaard Bouw en Techniek
 • Horaplantsoen 16, 6717 LT EDE

Bent u deelnemer bij Ketenstandaard en levert of adviseert u over, producten en/of diensten waarin een of meerdere standaarden van Ketenstandaard verwerkt zijn? En ondersteunt u op deze manier de andere deelnemers van Ketenstandaard in het optimaliseren van verschillende bedrijfsprocessen, van idee tot hergebruik? Dan nodigen wij u graag uit voor een bijeenkomst over ons nieuwe Partnerprogramma.

Wilt u graag meedenken hoe we onze samenwerking kunnen versterken en dit programma verder vorm kunnen geven, dan nodigen wij u van harte uit om u aan te melden voor de aftrap van het Partnerprogramma op dinsdag 7 september a.s. van 10.00 tot 12.30 uur.

Programma

Tijdens deze samenkomst presenteren we een concept van het programma en gaan we samen met onze de aanwezigen brainstormen over de verdere invulling en de uitrol ervan.

Aanmelden

Aanmelden voor 7 september 2021 is mogelijk via het onderstaande inschrijfformulier. De agenda voor de bijeenkomst ontvangt u van ons per e-mail op 1 september.

Nog geen Partner, maar wel geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op via partners@ketenstandaard.nl

Meld u direct aan  Heeft u vragen?
  Wij helpen u graag!

  Bel mij terug

   Word ook deelnemer

   Aanmelden

   Word lid van onze community

   Word lid van onze groeiende community voor bedrijven in de Bouw en Installatie

   Ga naar LinkedIn